AENEAS, Roermond

Aeneas is een actieve vereniging met 180 enthousiaste roeiers. Het clubhuis ligt aan De Weerd vlakbij de oude binnenstad. Wil je lid worden of meer informatie, klik hier.


Activiteiten: In 2018 bestaan we 40 Jaar!
   (24-07-2017)

Zoals al aangekondigd in de nieuwsbrief van Mei is 2018 voor ons het 40 Jarig Jubileum Jaar. In mei gaan we een feestje vieren. Gezien de voorbereiding, afstemming en planning, vragen wij jullie je nu al aan te melden voor de speciale commissie die het feest gaat  organiseren. Dus heb je ideeën, ervaring en of tijd meld je dan aan bij een van de bestuursleden. Tijdens de ALV in oktober hopen wij de commissie te kunnen installeren.

(Terug naar boven)


Leden: RABO Club Actie levert ons geld op
   (21-07-2017)

We willen iedereen bedanken voor het meewerken aan de RABO Club Aktie waardoor wij nu € 385 hebben ontvangen via deze sponsoractie. Dit geld wordt ingezet voor de renovatie van de keuken in ons clubgebouw. Volgend jaar doen we weer mee en zullen we jullie op tijd informeren zodat we mogelijk nog een hoger prijsbedrag kunnen ontvangen. Iedereen bedankt!

(Terug naar boven)


Activiteiten: Geef je op voor onze Pannenkoektocht!
   (18-07-2017)

Deze vindt plaats op zondag 3 september. Geef je op in het clubhuis voor 21 augustus. Scroll naar beneden voor meer informaatie.

(Terug naar boven)


Leden: Fijn, we hebben vijf 'na-instructeurs'!
   (14-07-2017)

Naar aanleiding van de vraag van de Instructie commissie voor extra instructeurs die kunnen helpen met de na-instructie hebben zich direct vijf nieuwe instructeurs gemeld. Zij werden met open armen ontvangen door Marion en zij gaat de na-instructie plannen voor de nieuwe leden. Hiervoor onze dank.

(Terug naar boven)


Leden: Elektronisch afschrijfsysteem voor onze boten
   (11-07-2017)

Ons elektronische afschrijfsysteem is alweer meer dan een maand operationeel en de meeste leden hebben er al ervaring mee. Meestal goede ervaringen, maar we zien ook wel afwachtende leden. Schroom niet en stel je vraag aan het bestuur of aan Ron en Hans, de beheerders. Je kunt ook een mede-roeier om hulp vragen om je boot af te schrijven. De registratie levert al enige statistische data op die ons helpt de vloot optimaal af te stemmen op ieders behoefte.

(Terug naar boven)


Activiteiten: Zondag 3 sept: Pannenkoek tocht in Thorn
   (10-07-2017)

Doe ook mee aan deze smikkeltocht! Aanvang 9.00 uur, einde rond 17.00 uur voor maar € 20,- (inclusief een heerlijke pannenkoek en drankje in het mooie witte stadje Thorn, afsluiting in ons clubgebouw en iets voor onderweg). Bij aanvang kun je contant betalen. Je kunt je opgeven via de inschrijflijst in ons clubgebouw. Je doet toch ook mee? En mocht je twijfelen over de juiste spelling van deze tocht: het is pannenkoek, met een 'n' volgens het Genootschap Onze Taal. Veel maakt het niet uit, die panneNkoek gaat toch wel smaken.

(Terug naar boven)


Activiteiten: Boeien op de Donckernack-plas
   (07-07-2017)

Stijn de Vries en Albert Knop gesteund door nog enkele leden zijn druk bezig met voorbereidingen om de boeien weer te plaatsen. Dit doen we op eigen initiatief met hulp van buitenaf.

(Terug naar boven)

  

 


Ogenblik a.u.b. ...