U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws


Aeneas Nieuwsarchief:

Algemeen: Website Aeneas in onderhoud
   (02-02-2018)

De website beheerders hebben samen met het bestuur gekeken naar de website van onze vereniging. Hieruit zijn een aantal punten gekomen die we in en op site willen aanpassen.

Dit houdt in dat er zaken veranderen. Onze to do lijst is best een aardig en heeft vele kleine punten, die zowel aan de zichtbare voorkant als aan de achterkant de nodige aandacht vragen.
Ons hoofddoel is dat de
items logischer aan de juiste groepen gepubliceerd worden en de schermen rustiger over komen.

Dit alles opgeteld betekend dat de komende weken de site in beweging is en er zaken veranderen. We proberen onze lijst zo snel mogelijk met de minste overlast weg te werken. Mocht dit toch tot een verstoring komen dan alvast onze excuses hiervoor.


Reacties

ron limborgh | 27-02-2018 09:11:10

Hallo Stijn,

Deze  lijst hebben we er even uitgehaald ivm de voorbereiding voor de aanstaande en verscherpte wet op persoonsgegevens (AVG per 25 mei).
Per die datum hebben we als vereniging aan een hele hoop, strengere, regels te voldoen als het gaat over het opslaan en tonen van informatie over personen. De post en emailadressen vallen daar ook onder. 


Stijn de Vries | 27-02-2018 08:49:27

ik hoopte in het ledenportaal bij informatie leden de mailadressen te vinden van de leden maar er staat alleen voor- + achternaam.  In de inleiding staat dat de lijst "gegevens van Aeneasleden" bevat. Is er ergens op de site te vinden hoe ikmiemand die ik een bericht wil sturen kan bereiken?

 

met groet,

 

Stijn de VriesOgenblik a.u.b. ...