U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws


Aeneas Nieuwsarchief:

Algemeen: Roeivereniging Aeneas doet mee met KIKAROW-rondje NL!
   (19-11-2018)

Roeivereniging Aeneas doet mee met KIKAROW-rondje NL!

 

KikaROW is een stichting die in 2004, met ondersteuning van de Uithoornse Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter, opgericht is om geld te werven voor onderzoek naar kinderkanker en de genezing ervan. In 2005 roeide KIKAROW in dat kader met The Vin, een Yole de Mer, van Nederland naar Engeland en terug. Dit initiatief bracht voor verder onderzoek maar liefst € 285.000,00 op. https://kikarow.nl/rondje-nl/

In juni 2018 is het Prinses Maxima Centrum in Utrecht in gebruik genomen met als doel kennis en kunde te bundelen zodat nog meer kinderen kunnen genezen van kanker (streven is 95%). In samenwerking met het Prinses Maxima Centrum wil KIKAROW een financiële bijdrage gaan leveren aan het onderzoek LATER. Dit onderzoek richt zich op de lichamelijke en psychische effecten op lange termijn als gevolg van een diversiteit aan behandelingen.

Voor dit onderzoek is minimaal € 500.00,00 nodig. 

Om een financiële bijdrage te kunnen leveren, wil de Stichting KIKAROW in 2019 met survivors, roeiers, toproeiers en voormalige toproeiers in 14 weekenden langs 60 roeiverenigingen in Nederland roeien met The Vin over een afstand van 1400 kilometer.

 

Met diverse acties gaat Aeneas in 2019 geld inzamelen voor het onderzoek LATER. 

 

Houd onze website in de gaten!!!

 

 

 Heb je vragen en/of wil je meer informatie, neem dan contact op via kikarow@rvaeneas.nl


Ogenblik a.u.b. ...