U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws


Aeneas Nieuwsarchief:

Algemeen: Dialoog sessie
   (07-01-2019)

Beste Leden van AENEAS,

 

Zoals jullie weten is er in de laatste ALV besloten om op twee data een zogenaamde dialoog sessie te organiseren, zodat iedereen zich kan uitspreken over de omgangsvormen en communicatie binnen onze verenging. De aanleiding daarvoor is bekend.

 

Aangezien er veel belangstelling voor leek te bestaan tijdens de ALV willen we deze sessie(s) nogmaals onder de aandacht brengen bij alle leden omdat we het vermoeden hebben dat er mensen zijn die zich wellicht hadden in willen schrijven maar dat (nog) niet hebben gedaan. Om wat voor reden dan ook.

 

De uitnodiging voor de dialoog sessies op 10 en 24 januari is verstuurd aan jullie op 11 december 2018 en deze zullen onder leiding van Peter Marx (pwm.marx@ziggo.nl) uitgevoerd worden. De sessie van 10 januari is komen te vervallen en voor de sessie op 24 januari hebben we tot nu toe 15 inschrijvingen ontvangen. Er is dus nog volop plek.

 

Maak gebruik van deze gelegenheid en laat je horen. Dit is een kans om het steeds terugkomende thema van omgangsvormen binnen onze club samen te bespreken met als doel dat samen te verbeteren. Mocht de avond vol lopen met inschrijvingen dan zal er een tweede datum worden geprikt.

 

Het bestuur hecht er belang aan te weten wat er speelt binnen onze vereniging en daar gehoor aan te geven. Er zullen daarom ook leden van het bestuur aanwezig zijn.

 

Overweeg dus nogmaals deel te nemen, al is het enkel om te luisteren naar je mede clubgenoten.

 

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur


Ogenblik a.u.b. ...