U bent hier: Home › Evenement(en)

Evenementgegevens

Evenement: Amsterdam Light Festival roeitocht

Naam Amsterdam Light Festival roeitocht
Locatie Roeicentrum Berlagebrug
Begindatum 30-11-2018 Einddatum 19-01-2019
Aanvang Einde
Bijzonderheden
Meer info. Klik hier
Omschrijving

AmsterdamLightFestivalroeitocht
start 30 november

De organisatie is inmiddels is volle gang, en ook de kaartverkoop is al 2 maanden bezig. Over 3 weken gaatAmsterdamLightFestivalvan start!

Van 30novembert/m 19januari geven wij ervaren roeiers (scullers) de kans om langs de verlichte kunstwerkente varen.Deze kunstwerken geven een unieke glans aan het toch al mooi verlichteAmsterdam tijdens de donkere december- en januari maand.

Je vaart met een ervaren instructeur in de boot. De instructeur is meteen de gids voor de toertocht langs de Water Color Route. De duur van de tocht is ongeveer 2 uur.

De kosten van de tocht zijn €35,- per persoon. Dit is inclusief een verplichte bijdrage van €4,- aan de organisatie van hetAmsterdamLightfestival. Met deze bijdrage van alle deelnemers is de organisatie in staat om ook volgend jaar weer ditfantastische evenement te organiseren.

Wil jij deze unieke kans niet missen? Ga dan naar onze website en koop je kaartje!

Belangrijke noot:
- De eenmaal geboekte kaarten zijn niet inwisselbaar voor een andere dag/ tijd. Ook geldt er geen geld terug bij annulering.
- Om deel te mogen nemen aan de toertocht moet je ten minste 1 jaar roei ervaring hebben in het scullen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle informatie over de kunstwerken en de route? Meld je dan aan op ons Facebook evenement!Ogenblik a.u.b. ...