logo-aeneas-banner-03

7 sluizen tocht 60km

7 sluizentocht 60km

Programma:
De dag begint om 6.00 uur met een stevig ontbijt bij de ERV Beatrix, Kanaaldijk Noord 61, in Eindhoven. We starten met roeien om 7.00 uur.

Er wordt geroeid vanaf Beatrix (Eindhovens Kanaal), naar de Zuid-Willemsvaart. Daarna via het kanaal Wessem-Nederweert naar de Maas en bereiken Roeivereniging Aeneas rond 17.00 uur.
Zoals de naam al zegt worden er 7 sluizen gepasseerd.
Onderweg zijn er 3 stops. Een halverwege de ochtend, een rond het middaguur en een halverwege de middag. De dag wordt afgesloten met een uitgebreid chinees buffet bij RV Aeneas, de Weerd 52, Roermond.

Estafette mogelijkheid:
Het is mogelijk om bij een van de stops te wisselen en het volgende deel van de tocht te fietsen. Er loopt een weg langs vrijwel het hele traject zodat de fietser de roeiers kan volgen. Indien hiervoor gekozen wordt dient wel zelf voor een fiets gezorgd te worden.

Kosten:
Voor deze volledig verzorgde bourgondische tocht betaal je een bedrag per persoon. Maar dan hoef je zelf ook echt nergens voor te zorgen. Van het ontbijt in Eindhoven en alles wat onderweg bij de stops wordt aangeboden, ook de lunch, t/m het Chinese buffet bij Aeneas. Alles inclusief.
Kosten contant te voldoen bij aankomst in Eindhoven.

Nog wat bijzonderheden:
Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor transport van boten (fietsen) naar Eindhoven en vanaf Roermond.
Er zijn bij Aeneas beperkt boten beschikbaar. We rekenen hiervoor een aantal euro per persoon extra. Hiervoor geldt wie het eerst komt ...! Toewijzing vindt plaats na sluiting van de inschrijfdatum.
Iedere boot krijgt een geplastificeerde routebeschrijvingen mee en er kan eventuele reserve kleding of persoonlijke bezittingen worden meegegeven aan een van de volgauto’s.