logo-aeneas-banner-03


Onderstaand formulier mag pas ingevuld worden nadat de instructiecommissaris jou verzocht heeft om je definitief aan te melden.

Inschrijving cursus basisinstructie roeien

Gedurende de cursusperiode word je lid van Roeivereniging  Aeneas voor de duur van de cursus. Na beëindiging van de cursus dien je aan de instructiecommissaris te kennen geven of je lid wilt blijven van de vereniging.  Indien je geen lid blijft dan zijn er geen extra kosten aan de vereniging verschuldigd.

Blijf je lid van de vereniging, dan ben je minimaal voor één jaar lid. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk vóór 1 Maart  van enig jaar te geschieden via het opzegformulier op deze site. (ter info: Het Verenigingsjaar van Roeivereniging Aeneas loopt van 1 April tot eind Maart van het opvolgende jaar).

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Print deze uit en lever deze voorzien van jouw handtekening op de eerste instructiedag in bij de instructiecommissaris. Ben je nog geen 18 dan moeten jouw ouder of verzorger het inschrijfformulier mede tekenen.

Hier vind je de tarievenlijst Contributie

Personalia

 

Contact privé

 

Adres

 

AVG

 

Overige

 

Lidmaatschap

Door het aangaan van het lidmaatschap conformeert ieder lid zich aan de reglementen van de Roeivereniging Aeneas.

RV Aeneas accepteert alleen nog incasso betalingen

 

Vrijwilligerswerk*
Aeneas is een actieve vereniging. Dit is alleen mogelijk dankzij de inzet van onze leden. Daarom willen we dat ieder lid een bijdrage levert aan activiteiten binnen de vereniging. Je kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren: Meer info

*Deze vragen worden voor een toekomstiglidmaatschap gevraagd, tijdens de cursus hoeft u natuurlijk geen vrijwilligerswerk te verichten.

 


Beveiligingscode Beveiligingscode