logo-aeneas-banner-03

Teambuilding? Bedrijfsuitje? Familiedag? Iets te vieren?

Trakteer op een roeiclinic! Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? Óf wilt u gewoon gezellig met collega’s, vrienden of familieleden kennismaken met de roeisport?Het kan allemaal met een roeiclinic bij Roeivereniging Aeneas in Roermond. 

Roeivereniging Aeneas te Roermond organiseert graag voor u een roeiclinic.

16b93645149593cc9ee1

Ons basisprogramma ziet er als volgt uit.

Na een korte informatie over de boten en onze de vereniging, gaat u de roeibeweging “droog oefenen” oefenen op een roeiapparaat. En dan…… het water op, onder begeleiding van één van onze ervaren instructeurs. In de boot leert u elkaars bewegingen aan te voelen en samen te werken.
Zodra u en uw team de slag te pakken heeft, voelt u de boot glijden over het water. Binnen twee uur kan u wedstrijdroeien met uw andere deelnemers.
Uw leeftijd doet er niet toe, zowel jong als oud kunnen de roeisport beoefenen. Roeien is namelijk niet blessuregevoelig. 

Kleding

Zorg voor aansluitende (strakke) sportkleding, zonder (open) zakken op het voorpand. Draag gym- of sportschoenen zonder brede hakken en houd rekening met temperatuur en/of neerslag. Neem een waterflesje mee, zeker bij hoge temperaturen.
Voor het gebruik van het materiaal, de verenigingsfaciliteiten en de inzet van vrijwilligers rekenen we een basistarief van €20,- per deelnemer, inclusief vooraf koffie of thee. Wilt u roeien met vooraf koffie/thee, vlaai én na het roeien versnaperingen en frisdrank, dan zijn de kosten € 25,= per persoon. Heeft u nog andere wensen, neem gerust contact met ons op. Samen met u maken wij een programma “op maat” .
In verband met de voorbereidingen en het oproepen van de vrijwilligers, dient u een clinic minimaal twee weken van tevoren aan te vragen. Een clinic kan eenzijdig (door ons) worden geannuleerd wegens extreme (weers-) omstandigheden (storm, onweer, sterke stroming etcetera). Zorg dat u 15 minuten voor aanvang van de clinic bij ons clubgebouw bent. Dan kunt u zich alvast omkleden.

Samenvatting:

Aantal personen:

minimaal 4 en maximaal 17 personen per clinic

Van tot

1 mei tot 15 oktober

Tijden

wekelijks ’s middags

Kledingtip:

makkelijke, niet te los zittende (sport)kleding,

liefst geen zakken op het voorpand,

(sport)schoenen, liefst zonder brede hakken

In welke boten vaar je:

stabiele boten met ervaren instructeur

Vereiste:

kunnen zwemmen is een must

Duur:

ongeveer 2½ uur

Kosten:

maximaal € 25,00 per persoon

(afhankelijk van invulling programma z.o.z.) 

 

Voor contact of vragen mail met: secretaris@rvaeneas.nl

Aanvraag formulier

 AVG

In het kader van de AVG registreren we een naam, telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon, en de naam of aanduiding van uw organisatie.  Na betaling van de factuur verwijderen we deze gegevens weer uit onze administratie.