logo-aeneas-banner-03

Afscheid voorzitter Arie-Jan van Berkum

Geplaatst op 12-11-2021  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Auteur: Bestuur

Door alle corona perikelen maar ook omdat er tijdens de ALV van vorige week nogal wat tumult ontstond heeft Arie-Jan niet het afscheid van het voorzitterschap gekregen dat hij verdient.

Daarom hier: dank je wel Arie-Jan.

Toen jij in 2018 aantrad lag het bestuur van Aeneas nagenoeg op z’n gat. Alleen Guido Schreuder en Jan de Kroon zaten nog in het bestuur. Jij had de moed om, ondanks dat je nog maar ongeveer 1 jaar lid was van Aeneas, aan deze klus te beginnen. En om te beginnen samen met Guido, Isabella en Ien heb je ervoor gezorgd dat we nu weer een goed functionerend bestuur hebben. Je had het er toen over dat je niet van plan was om van alles te veranderen, maar dat je wel belangrijk vond om aandacht te schenken aan veiligheid.

En dat heb je ook gedaan. We zullen ons jou herinneren als een voorzitter die erbij was als het maar enigszins mogelijk was. Je was tegenover iedereen dankbaar en respectvol. Het is nog niet klaar. Corona heeft roet in het eten gegooid. Jouw plan om weer wat sociaal leven in de vereniging te blazen kon daardoor niet van de grond komen. Het is niet anders.

Dank je wel Arie-Jan. 

Het bestuur