logo-aeneas-banner-03

nieuwsbrief-roeiverbod-corona maart 2020

Geplaatst op 16-03-2020  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Auteur: Bestuur

logo-aeneas-banner-03

Nieuwsbrief


Roermond, 16 maart 2020


Beste vrienden van Aeneas,

Helaas kan er al geruime tijd niet worden geroeid. Waren de oorzaken in eerste instantie de aanhoudende stormen en hoge waterstanden, nu ook nog eens een maatschappij-ontwrichtend virus dat ervoor zorgt dat wij de boten moeten laten 'verstoffen' in de loods.

Zoals zondag 15 maart door het kabinet bekend gemaakt sluiten alle sportclubs hun deuren tot 6 april aanstaande of tot nader orde.

We sluiten ons als Aeneas aan bij de voor Nederland geldende maatregelen. Dit betekent voor Aeneas dat de vereniging, in ieder geval tot 6 april, gesloten is en dat er een algeheel roeiverbod geldt.

We vragen jullie begrip te hebben voor de maatregelen en je hieraan te houden.

We willen natuurlijk allemaal dolgraag het water op maar we dienen solidair te zijn aan de maatregelen van het kabinet. En daarmee een voorbeeld te zijn voor alle sportverenigingen in Roermond.

Dit betekent ook dat de geplande open dagen helaas worden uitgesteld. De start van het introductieseizoen komt daardoor ook op losse schroeven te staan en we moeten nog maar zien of en wanneer we dit kunnen opstarten.
Had je interesse om aan de open dagen deel te nemen, laat dan je e-mailadres hier achter, wij houden je dan op de hoogte van de van de ontwikkelingen.

Mochten wij nieuws hebben dan delen wij dat uiteraard met jullie via de nieuwsbrief.

Blijf gezond!

Bestuur RV Aeneas