logo-aeneas-banner-03

Corona protocol Aeneas V12

Geplaatst op 28-01-2022  -  Categorie: Bestuursberichten openbaar  -  Auteur: Bestuur

Beste Clubgenoten,

 

Wederom een nieuw protocol. Het enige wat wijzigt ten opzichte van het vorige protocol is dat de kantine weer open mag. Dus zaterdag en zondagochtend is er weer een bardienst.

 

Omdat buiten het sporten om het houden van anderhalve meter afstand verplicht blijft, handhaven wij de tijdslots vooralsnog. En ik wil iedereen verzoeken deze ook te reserveren en dit ook goed te doen. 1 tijdslot per boot en voor een acht 2 tijdslots. Voor een acht betekent dit dus dat de stuur en een roei(st)er of twee roei(st)ers een tijdslot op hetzelfde tijdstip moeten reserveren.

 

Afgelopen zaterdag ging dit helaas mis. Iemand had om 9 uur 1 tijdslot gereserveerd en 2 C4en en iemand anders had op hetzelfde tijdstip een acht gereserveerd en maar 1 tijdslot ipv 2. En de overige tijdslots waren ook gereserveerd. Dit is de drukte die we dus juist willen voorkomen om de anderhalve meter op de vlotten te kunnen handhaven. Derhalve het verzoek hier goed op te letten en eventueel een half uur eerder of later te gaan roeien.

Geniet van de vrijheid die we weer hebben maar hou je wel aan het protocol.

Hartelijke groeten,

Martin Dijk, Voorzitter

Corona protocol Aeneas V12