logo-aeneas-banner-03

Feestweekend RV Aeneas

Geplaatst op 08-08-2021  -  Categorie: Breaking news  -  Auteur: Annelies

Het dak ging er af, het dak ging er op en nu gaat het dak er weer af! Feestweekend RV Aeneas 11 en 12 september 2021

Na gedane arbeid is het nu tijd voor een feestje! Wij hebben er zin in om jullie allemaal weer te zien en te spreken. Komt allen! We houden rekening met én respecteren de geldende coronamaatregelen.

Programma

Zaterdag 11 september 2021

12.00 – 16.00 uur      Onderlinge Wedstrijden

We starten het feestweekend met Onderlinge Wedstrijden voor Aeneas leden. Je kunt roeien in een C4x+, in een 2x (gladde scullboot voor 2 personen) en in een skiff. Voor een C4X+ en een 2x geldt: Stel zelf een roeiploeg samen en geef je ploeg op via je aanmelding. Bij de skiff en CX mag je dit keer  zelf je favorite boot kiezen. Aan de Onderlinge Wedstrijden zijn geen inschrijfkosten verbonden. Je kunt in ons clubgebouw consumptiebonnen kopen (€1,00 voor niet alcoholische/€ 2,00 voor alcoholische dranken). Aeneas zorgt voor een kleine versnapering. In verband met deze Onderlinge Wedstrijden is er op zaterdag 11 september een roeiverbod.

Aanmelden Onderlinge Wedstrijden 

17.00 uur    formele deel

Het formele deel bestaat uit:

      • Een boeiende toespraak van onze voorzitter;
      • De officiële heropening van ons clubgebouw door Onno;
      • De prijsuitreiking van de Aeneas Bootrace.

18.00 uur  smullen en smikkelen

Onder het genot van een drankje samen smullen en smikkelen van………. een vers gebakken pizza. De pizza's worden vers bereid op onze locatie en gebakken in een echte steenoven volgens  Italiaanse traditie en authentiek recept met uitsluitend verse ingrediënten. Dit onderdeel is alleen voor Aeneas leden. De inschrijfkosten bedragen € 13,50 exclusief drankjes. Je kunt in ons clubgebouw consumptiebonnen kopen. (€1, 00 voor niet alcoholische/ € 2,00 voor alcoholische dranken).

Aanmelden samen smullen en smikkelen

Zondag 12 september 2021  Pannenkoekentocht naar Thorn (30 km)

08.30 – 09.00 uur      

Ontvangst met koffie/thee en vlaai

09.30 uur     Vertrek.

Onderweg passeren we sluis Linne (verval 2.5 meter). Verder gaat het richting Thorn. We verwachten daar rond 12.00 uur aan te komen. Er wordt aangelegd op een strandje waar de boten blijven    liggen (uiteraard bewaakt) en vandaar wandelt de groep naar het  centrum van Thorn om bij de Pannenkoekenbakker een  heerlijke pannenkoek te eten met een drankje erbij. Daarna terug naar de boten waarna dezelfde route terug naar Aeneas wordt geroeid.

 17.00 uur    Afsluiting met een hapje en drankje.

De kosten bedragen € 30,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee vlaai voor vertrek, een pannenkoek en drankje in Thorn en een hapje en drankje na afloop.

Aanmelden Pannenkoekentocht

Vrijwilligers gezocht!

Uiteraard vergt het organiseren van dit feestweekend een grondige voorbereiding. Wij vragen dan ook om een extra inzet van vrijwilligers om deze festiviteiten goed en gezellig te kunnen organiseren. Op het aanmeldformulier kun je aangeven voor welke activiteiten je je wilt aanmelden.

Aanmelden Vrijwilligers Feestweekend

Via bijgaande link kun je je voor elk onderdeel aanmelden tot uiterlijk zondag 29 augustus.

Namens het organiserend team (Ien, Annet, Inge, Marjan, Marian vd V, Marcus, Dominique, Annelies)

Groetjes
Annelies