logo-aeneas-banner-03

Gastendoekjes van vrouwen voor vrouwen

Geplaatst op 04-02-2021  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Auteur: Marina Minten

Ik, Marina Minten, ben bestuurslid van vereniging Tesselschade Arbeid Adelt (TAA) afdeling zuid Limburg. TAA is, sinds 1871, een landelijke vereniging van vrouwen voor vrouwen met ruim 8000 leden. TAA wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers, zonder enige vorm van subsidie en is afhankelijk van de inkomsten uit contributies, schenkingen en verkopen.

afbeelding3 schermafbeelding-2021-02-04-om-19-55-07 schermafbeelding-2021-02-04-om-19-45-10

Zo zijn de gastendoekjes op de foto’s vervaardigd door de handwerksters van TAA. Aangezien onze openbare verkopen door Covid-19 niet kunnen plaatsvinden hopen wij, op deze manier, inkomsten te genereren zodat wij ons werk kunnen voortzetten. Met jouw aankoop ondersteun je vrouwen in hun streven economisch en financieel zelfstandig te worden of te blijven. 

Deze zijn, op bestelling, via mij te koop à € 12,50 per stuk. De gastendoekjes met roeiers zijn ook in andere roeiboottypes te bestellen (netnimaniram.[antispam].@hotmail.com). 

De doelstelling van TAA is het stimuleren en ondersteunen van vrouwen in hun streven naar economische onafhankelijkheid. Uit het TAA studiefonds worden giften verstrekt aan vrouwen die niet over voldoende financiële middelen beschikken om een opleiding te volgen. Het gaat hierbij om reguliere studenten, maar ook herintreders en vrouwen die om uiteenlopende redenen hun studie niet zelf kunnen bekostigen.  Uitgebreide info op www.tesselschade-arbeidadelt.nl

Bij voorbaat dank!

Marina Minten