logo-aeneas-banner-03

Nieuwjaarsborrel inschrijving gesloten.

Geplaatst op 11-12-2022  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Auteur: feest-commissie

Helaas is de inschrijftermijn verstreken en is dit niet meer mogelijk

Orginele uitnodiging

Uitnodiging

Leden van Roeivereniging Aeneas,
Het bestuur nodigt jullie met partner van harte uit voor de Nieuwjaarsborrel op 22 januari 2023. Dit evenement is het eerste van een aantal evenementen dat we in 2023 zullen organiseren in het kader van het lustrumjaar 2023 waarin Aeneas haar 45 jarige verjaardag viert. Daarover zullen jullie in de loop van het jaar verder worden geïnformeerd.

PROGRAMMA

Je wordt om 11.00 uur verwacht. Bij aankomst krijg je een glas (alcoholvrije) champagne uitgereikt en nadat de voorzitter een speech heeft uitgesproken proosten we op het nieuwe jaar.
Vervolgens kun je kiezen of je met een ploegje wil roeien of een wandeling wil maken langs 2 verwen/versnapering posten. Een bij de sluis en de andere aan het vlotje in de eerste haven van de camping van onze buren.
Vorm je eigen gezelschap, vul je eigen boot en voel je vrij eventueel wat langer te wandelen of te roeien.
Bij terugkomst in het clubhuis (zo rond 13.00 uur) staat er een echte winterse maaltijd te wachten van erwtensoep met roggebrood, spek, kaas en mosterd. En daarbij natuurlijk een drankje.

THEMA

‘Aenaes is still going strong, omdat we roeien met de riemen die we hebben."

KOSTEN en meer

We vragen een bedrag van € 5,- per persoon. Bij aankomst kan dit bedrag worden gepind. Iedereen ontvangt 2 consumptiebonnen. We vragen voor alcoholvrij 1 bon en voor een drankje met alcohol 2 bonnen.
Om je op te geven vragen we je het formulier in te vullen op bijgaande link. Je kunt je opgeven tot 8 januari 2023.