logo-aeneas-banner-03

Nieuwsbrief Juli 2020 nr 7

Geplaatst op 07-07-2020  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Auteur: Arne van Hofwegen

De voorzitter spreekt.

Beste roeiers,

In het nieuwe protocol dat op 1 juli is te verzonden kunnen jullie lezen dat ondanks enkele voorwaarden er weer bijna ‘normaal’ geroeid kan worden. Wat een geweldig nieuws! Voor velen wordt het roeien nu weer toegankelijk. Lees het protocol echter wel goed door.

Houd 1,5 meter afstand van elkaar

Kom niet naar de club indien u:

 • last heeft van verkoudheidsklachten als hoesten, koorts of keelpijn

 • huisgenoten heeft die koorts hebben of positief getest zijn op Corona

Als voorzitter ben ik erg trots op de manier waarop jullie als leden de protocollen hebben gevolgd. Ook zijn we als bestuur heel blij dat bijna alle leden lid blijven, ondanks het feit dat roeien er enkele maanden niet in zat. In verband met onze begroting is dat erg belangrijk. We zijn jullie dankbaar voor deze solidariteit. Als we zo doorgaan en ons aan de anderhalve meter maatregel blijven houden dan staat niets een prachtige roeizomer in de weg. Hopelijk zien we elkaar weer snel op het vlot of op het water!

Uw voorzitter,

Arie-Jan van Berkum

Corona maatregelen

Houd je aan het protocol

We hebben geconstateerd dat men zich in het weekend van 4/5 juli niet aan de anderhalve meter maatregel hield. We willen u dringend verzoeken het protocol te volgen. De kans bestaat dat de gemeente besluit om de club bij overtreding van de regels de club te sluiten. Hier is niemand bij gebaat. We hopen dat iedereen vanaf nu zijn verantwoordelijkheid neemt en dat men elkaar aanspreekt bij overtreding van de regels.

Protocol

Zelfstandigen in de Corona tijd.

In the spotlight.

Ons kwam ter ore dat de coronatijd voor enkele van onze ondernemende leden financieel een zware tijd was. Graag willen we de nieuwsbrief de komende tijd gebruiken om deze zelfstandigen of ondernemers de mogelijkheid te geven om zich bekend te maken aan een breder publiek. In het kader hiernaast maakt de eerste ‘kleine zelfstandige’ Marcus Smith zich bekend:

Wie:                     Marcus Smith

Leeftijd:               43 jaar

Geboren:             Roermond

 

Roei-ervaring:

Ik roeide in de vorige eeuw tussen 1986 en 1989 al bij Aeneas. Maar door school moest ik stoppen. Nu ben ik sinds 2 jaar weer actief lid. Ik roei zelf geregeld op de dinsdag en donderdag en daarnaast ben ik instructeur, help mee met de klussendag en open dagen, organiseer de Aeneas bootrace en help mee bij de roeiclinics.

Werk:   

Ik ben werkzaam als ZZp’er en werk als Hovenier.
Mijn bedrijf heet Hoveniers bedrijf Smith.

Corona:              

Door de Corona crisis zag ik dat ik ongeveer 20 procent minder omzet had. Mensen hadden tijd en gingen zelf in de tuin aan de slag. Inmiddels zie ik dat het werk weer wat aantrekt. De werkelijke financiële schade is pas aan het eind van het jaar te bepalen.

Wat kunt u verwachten: U kunt mij bellen voor allerhande tuinwerkzaamheden. Mensen krijgen bij mij een eerlijk advies over de werkzaamheden en de materialen. Kom vrijblijvend langs voor informatie en advies.

Contact:   Hoveniersbedrijf Smith

Schout Kellenerstraat 88

Tel. 06-41341357

E-mail htimsjm.[antispam].@home.nl

Oproepen aan leden

 • AVL NIEUWS

  In de laatste ALV is afscheid genomen van onze penningmeester Hans Effting en secretaris Guido Schreuder. Guido is vervangen worden door Ien de Haes maar voor Hans is helaas nog geen vervanging gevonden. Het bestuur van Aeneas is dus dringend op zoek naar een nieuwe Penningmeester. Door automatisering is dit werk een stuk eenvoudiger geworden! 

 • LEDENADMINISTRATIE

  Check op de Site onder ledenportaal je gegevens en pas aan waar nodig. Klik op deze link.

 • VLAGGETJES

  Dankzij Mathieu Geelen en zijn vlaggetjes op het vlot, zijn we verlost van de ganzenstront. Mathieu geeft aan dat hij deze vlaggetjes graag zou vervangen voor meer milieuvriendelijke exemplaren. Denk hierbij aan stoffen vlaggetjes. Dus heeft u die liggen, neem contact op met: ueihtamliw.[antispam].@gmail.com

 • WIL JE IETS KWIJT

  Meld u met onderwerpen waarvan vindt dat die in het bestuur moeten worden besproken.

 • INLOGDRUPPEL

  Zodra de bar weer bemand is kan je de druppel afhalen op zaterdag- en zondagmorgen bij de bardienstmedewerker ophalen. Het afhaalmoment wordt per e-mail bekend gemaakt. Je tekent voor ontvangst. De druppel wordt door RV Aeneas gratis ter beschikking gesteld. Aanvragen kan via dit formulier.

 • INSTRUKTIE

  Wil je instructie gaan geven? Laat het ons weten. De commisaris Instructie is op zoek naar versterking. 

 • NIEUW BESTUUR

  En nog even voor de duidelijkheid en bereikbaarheid van ons nieuwe bestuur:

VOORZITTER:
Arie-Jan van Berkum
rettizroov.[antispam].@rvaeneas.nl

 

SECRETARIS:
Ien de Haes
siraterces.[antispam].@rvaeneas.nl

 

PENNINGMEESTER:
Vacature
retseemgninnep.[antispam].@rvaeneas.nl

 

INSTRUCTIE COMMISSARIS:
Isabella Groot
eitcurtsni.[antispam].@rvaeneas.nl

 

MATERIAAL COMMISSARIS:
Wim Demarteau   
eiclaairetam.[antispam].@rvaeneas.nl

 

ROEI COMMISSARIS:
Martin Dijk
sirassimmocieor.[antispam].@rvaeneas.nl

Download