logo-aeneas-banner-03

Berichten uit de BV - mei 2019

Geplaatst op 24-05-2019  -  Categorie: Nieuwsbrieven

logo

Nieuwsbrief 5

 

 

 

 

De Nieuwsbrief wordt uitsluitend gestuurd naar alle leden van Aeneas Roeivereniging Roermond en bevat actuele onderwerpen binnen de vereniging.

 

Nieuwe website

We hebben al een tijdje een nieuwe website in gebruik en daarmee is de overgang naar de nieuwe leverancier weer een stap verder gekomen. In dat kader gaan we ook niet meer alle berichten van bijlages voorzien. Deze kunnen via de website geraadpleegd worden. Voor informatie en documenten, die enkel bedoeld zijn voor leden (bijv. notulen ALV), staan deze achter een inlogcode. Je inloggegevens kan mbv het emailadres waarop je deze mail hebt ontvangen en via deze link. opvragen.

ALV 

Op de ALV van 3 mei jl. is Kurt van Morgen benoemd tot lid van verdienste van Aeneas.

kurt-en-gerard-1-2

De notulen en bijlagen zijn nu beschikbaar op het interne deel van de website.

Dialoogsessie

Helaas was er tijdens de ALV geen tijd voor een presentatie van de conclusies van de dialoogsessies. De conclusies worden nu met de ALV notulen naar jullie verstuurd. De conclusies hebben er wel toe geleid dat het bestuur de moderatoren, Peter en Hans, de opdracht hebben gegeven om de voorgestelde vervolgsessies te gaan organiseren. Wij hopen dan weer op enthousiaste deelname. 

KIKAROW

kikarowDe inzet van RV Aeneas werd uiteindelijk een groot succes! De penningmeester van RV Aeneas heeft € 5.500,00 aan KIKAROW overgemaakt dankzij de vele externe en interne sponsors. Geweldig! Het bestuur wilt dan ook iedereen die een bijdrage geleverd heeft bedanken en met name Wilma en Karin en het Kikarow team voor hun uitputtende inzet.

dsc01435-2

Voor een impressie van de aankomst op 12 mei en het vertrek op zowel 18 en 19 mei zie de website.

Over slechts 3 weken de Aeneas Bootrace.

logo-bootrace3

Jij bent er toch ook bij?

Zaterdag 15 juni vindt vanaf 10.00 uur de Aeneas Bootrace plaats. Inschrijven kan tot en met 9 juni. Voor meer informatie zie posters clubgebouw, de website en de link https://goo.gl/forms/uMveHa06Xdi36gy62

Let op! Deze dag geldt een roeiverbod voor alle boten van Aeneas die niet aan de wedstrijd deelnemen.

Pannenkoek-Thorn-tocht

Zondag 8 september staat de Pannenkoek-Thorn-tocht gepland. Verdere gegevens volgen in de nieuwsbrief van juni

Instructiecommissie 

De examens vinden 22 juni aanstaande plaats. Maandag 24 juni staat de afsluiting van de cursus gepland met een “rondje eiland” om 19.00 uur en een feestelijke afsluiting met hapje en drankje bij thuiskomst. Hierna volgt een vervolg-instructie in de maanden juli, augustus en september. Ben je een ervaren roeier en of stuurvrouw/man en wil je in de maanden juli, augustus en september af en toe eens sturen op een boot met beginners? Meld je dan bij de instructiecommissie eitcurtsni.[antispam].@rvaeneas.nl

Limburg Bootrace

(15 september te Maastricht)

Er doen achten mee uit Maastricht, Venlo en Weert. Het zou toch te gek zijn als er geen Aeneas Acht van de partij is! Neem contact op met de secretaris Guido Schreuder.

Veiligheidsdocument 

De werkgroep veiligheid heeft het integrale veiligheidsdocument bijgewerkt en vrijgegeven. Het document staat nu op onze website 

Materiaalcommissie

nl-2542-roeivereniging-aeneas-7We vragen iedereen de riemen op de kopse kant van het vlot te leggen met het blad in het water zodat ze geen hinder zijn bij het in en uit het water halen van de boten en niet onnodig beschadigen.

Solar


solar-artworkRV AENEAS heeft weer de mogelijkheid om een beperkt aantal kaarten te verkopen aan eigen leden.
Voor meer informatie ga naar hier.

 

 

 

Copyright © 2019 RV Aeneas, Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je bent ingeschreven bij RV Aeneas Nieuwsbrief

Afmelden voor de nieuwsbrief .