logo-aeneas-banner-03

Nieuwsbrief Mei 2020 nr5

Geplaatst op 14-05-2020  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Auteur: Bestuur

Beste Roeiers,

Vanaf 15 mei mag er weer beperkt worden geroeid. Omdat we anderhalve meter afstand moeten houden mogen we voorlopig alleen nog in de skiff of C1 roeien. Voor een deel van onze leden is dit dus nog geen goed nieuws. De roeibond is echter bezig om te kijken of het onder bepaalde voorwaarden mogelijk is om in tweetjes en viertjes te gaan roeien. Wij houden deze ontwikkelingen goed in de gaten.

Vanaf 15 mei mag er dus alleen in de skiff en C1 worden geroeid. Om de anderhalve meter op ons terrein en de vlotten te waarborgen heeft de roeibond een model protocol opgesteld. Dit hebben wij gebruikt om ons eigen protocol te maken. Dit protocol tref je bijgaande aan. Wil je gaan roeien; neem dit protocol dan grondig door en hou je strikt aan de regels van dit protocol.

Zoals je in het protocol kunt lezen is het de bedoeling dat je alleen naar de vereniging komt als je een tijdslot en een boot hebt gereserveerd. Kom dus niet zomaar naar de vereniging of om alleen maar te kijken.  Het clubhuis, de toiletten en kleedkamers zijn gesloten.

 

Namens het bestuur

Nieuwsbrief Mei nr 5