logo-aeneas-banner-03

Roeitochten vanuit Aeneas voor Kikarow

Geplaatst op 16-03-2019  -  Categorie: Archief  -  Auteur: kikarow  -  Bron:

Roei mee voor KiKaRow

 

Op 18 en 19 mei kun je KiKaRow steunen door mee te roeien.

Wat gaat er gebeuren? RV Aeneas gaat ‘De Vin’ (de zeesloep van KiKaRow) tijdens zijn rondje Nederland begeleiden met een grote armada van eigen boten tijdens zijn tocht over de Limburgse wateren.  Op zaterdag 18 mei kan dat tot aan sluis Linne (vv) of sluis Maasbracht (vv).

Op zondag 19 mei kun je meeroeien naar Venlo.

 

Waarom doe je het?

KiKaRow is een samenwerking van Kika en roeiend Nederland. Samen willen we geld bij elkaar brengen voor een onderzoek naar de effecten op langere termijn van de behandelingen die kinderen met kanker ondergaan. Dit in samenwerking met het landelijke centrum voor kinderkanker-bestrijding het Koningin Maxima Centrum in Utrecht.

Voor meer informatie kun je ook kijken op de website www.Kikarow.nl

 

Wat wordt er van je verwacht? Om mee te kunnen roeien moet je (per persoon) een minimale bijdrage betalen van € 1,-- per te roeien kilometer. Het is de bedoeling dat je je hiervoor laat sponsoren door vrienden, bekenden familie, collega’s  etc. Het is de kunst om een zo hoog mogelijk bedrag per kilometer bij elkaar te krijgen. De roeier met het hoogste bedrag per kilometer zal extra in het zonnetje gezet worden en krijgt een mooie prijs.  Daarnaast zijn er per deelnemer nog € 10,-- aan vaste kosten als bijdrage in de organisatiekosten als je meeroeit naar Venlo.

 

Trajecten

  • Zaterdag 18 mei: Clubgebouw - Sluis Linne - Clubgebouw,  12 kilometer.
  • Zaterdag 18 mei: Clubgebouw - Sluis Maasbracht - Clubgebouw, 20 kilometer.
  • Zondag 19 mei: Clubgebouw - Venlo, 30 kilometer.

Voor het traject op zondag is het mogelijk om met meer roeiers per boot in te schrijven. Onderweg kan er gewisseld worden ter hoogte van Rijkel/Neer en bij sluis Belfeld. Het vervoer kun je zelf regelen (meefietsen) of hiervoor terugvallen op de organisatie. Ook zorgt de organisatie ervoor dat de boten weer teruggebracht worden naar Roermond.

Op ‘De Vin’ zijn tijdens de tocht naar Venlo (19 mei) ereplaatsen voor twee roeiers en een stuur.

 

Tijdschema

Het vertrek is in de ochtend, de juiste tijden maken we nog bekend.

 

Inschrijven

  • Inschrijven kan zowel schriftelijk (formulieren liggen op de tafels in clubgebouw) als digitaal via onze website of deze link
  • Je schrijft je bij voorkeur in als team  (inclusief eventuele wisselroeiers). Heb je geen team maar wil je wel mee doen dan kun je je ook individueel inschrijven. We kijken dan of je als wisselroeier aan een team toegevoegd kunt worden of met enkele individuele roeiers een boot kunt vullen.
  • Bij de inschrijving geef je de boot aan die je eerste voorkeur heeft. Ook geef je een tweede voorkeur voor een boot aan. De organisatie wijst uiteindelijk op basis van de inschrijvingen de boot toe.
  • Inschrijven kan tot 1 mei 2019.

Meer informatie:

Meer informatie over deze tochten kun je krijgen bij de leden van het  organisatiecomité (Annelies den Uijl, Wilma Geelen, Karin Clerx of Ron Limborgh) Ook kun je vraag mailen naar worakik.[antispam].@rvaeneas.nl of kijken op de www.rvaeneas.nl/kikarow.