logo-aeneas-banner-03

Het doek valt voor Nationale Sport Loterij

Geplaatst op 05-06-2021  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Auteur: Piet Hein

De lotterij is afgelast wegens te weinig belangstelling. 

Lees hier het bericht van de loterij:

Beste Lotkoper,

We vallen maar meteen met de deur in huis: het doek valt voor Nationale Sport Loterij. Middels deze e-mail willen we je bedanken voor het vertrouwen in ons initiatief en het kopen van 1 of meerdere lot(en). Hieronder geven we uitleg over hoe we nu verder te werk gaan.  

Laten we voorop stellen: ook bij ons is de teleurstelling groot. Ondanks een grote landelijke reclamecampagne (denk aan spotjes op televisie, radio en immense reclameborden langs de snelweg) is er structureel te weinig belangstelling voor de Nationale Sport Loterij. Verenigingen omarmen het platform slechts mondjesmaat waardoor de lotenverkoop marginaal is. Zelfs veelvuldig telefonisch contact met clubs heeft geen verschil gemaakt. De organisatie heeft dan ook geen andere keuze dan de Nationale Sport Loterij te stoppen. De Nederlandse Kansspelautoriteit is geïnformeerd en heeft de vergunning formeel beëindigd per 14 juni.

Zijn de verenigingen dan nu de dupe? Zeker niet!

De Nationale Sport Loterij betaalt alle gelden in de eerste week van juli uit aan de betreffende clubs. Zo voorkomen we dat bij de verenigingen teleurstellingen ontstaan.

En hoe zit het dan met je deelname als koper van een lot?

Voor 21 juni wordt het volledige aankoopbedrag (dus €10,- per lot) automatisch teruggestort. Je hoeft hiervoor niets te doen. Als bedankje voor je deelname willen we je daarnaast per lot €10,- tegoed voor Tripper.nl aanbieden. Op Tripper.nl vind je de leukste deals voor producten en uitjes met korting. We hopen hiermee een deel van het ongemak weg te nemen.

Hoe nu verder?

Zodra het bedrag is teruggestort ontvang je van ons een bevestiging hiervan. In deze bevestiging zit tevens de mogelijkheid om je tegoed voor Tripper.nl te verzilveren.

Wij wensen u ondanks alles een mooie (sport-) zomer toe.