logo-aeneas-banner-03

Toertocht Amsterdam Light Festival Tocht

Geplaatst op 02-11-2021  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Bron: Toprow

alf2020-toprow-6-van-21-scaledNa een jaar van afwezigheid, mogen wij weer het water op in de mooie wintermaanden! Van 10 december t/m 23 januari varen we op verschillende dagen langs de verlichte kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Deze kunstwerken geven een unieke glans aan het toch al mooi verlichte Amsterdam tijdens de donkere decembermaand.

Vanuit Roeicentrum Berlagebrug vaart u met een ervaren instructeur in de boot, die meteen de gids is langs de route. Voor dit jaar zullen wij langs 14 van de 23 kunstwerken varen. De Gemeente Amsterdam heeft helaas een klein deel van de route verboden voor boten die varen op spierkracht. Maar dat betekent dat we een ander extra deel door de grachten kunnen varen!

Al onze toertochten zijn bedoeld om op een leuke manier door Amsterdam te varen, maar ook meteen aan de roeitechniek te kunnen werken. We varen in klassieke C-vieren waarbij u alleen kunt scullen. Wilt u in een boordboot varen, geen probleem. Stuur dan even een email naar madretsma.[antispam].@toprow.com.