logo-aeneas-banner-03

Van de bestuurstafel

Geplaatst op 06-02-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ien de Haes

Het dak
We verwachten in februari en open begroting (is basis voor een offerte) voor de vervanging van het dak. Gedacht wordt dat april of mei kan worden begonnen  met het werk. Overigens zullen we tegen die tijd een serieus beroep gaan doen op de leden om te helpen. Op bepaalde momenten zullen zeker 20 vrijwilligers nodig zijn. We zijn ook heel blij met het aanbod voor toezicht bij de werkzaamheden van John Spoler. John is technisch commercieel begeleider bij bouwprojecten en heeft aangeboden de dagelijkse gang van zaken in de gaten te houden. Overigens is bij opname (inspectie) gebleken dat er serieus groot onderhoud nodig is. Dat wil zeggen dat er lekkages zijn ontdekt en het hout is op plaatsen verkleurd. Maar het goede nieuws is dat het gebouw eenvoudig maar robuust gebouwd is. Er is geen houtrot. Als de aanpak wordt gerealiseerd zoals we die voor ogen hebben kan Aeneas voor tientallen jaren vooruit. Zeker ook met het vernieuwde vlot 3. Zodra het weer het toestaat wordt daarmee begonnen.

Inspanningen VAC
Onder leiding van onze nieuwe VAC commissaris Inge bedenken de leden activiteiten zodat we, zodra er weer meer leden mogen roeien, we ook weer wat aan sociale contacten kunnen doen. Heb je ideeën? Meld je dan bij cav.[antispam].@rvaeneas.nl

Nieuwe aanmeldingen
Via onze website hebben zich er alweer 20 personen gemeld die belangstelling hebben om te leren roeien. Dat is niet mis. En dat zonder open dag. Nu maar hopen dat we deze mensen verderop in dit jaar ook werkelijk in de boot kunnen zetten. Isabella houdt contact met ze!