logo-aeneas-banner-03

Aeneas Onder De Pannen!

Geplaatst op 02-08-2021  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Auteur: Wim Demarteau
We zijn toe aan de slotakte van dit project.
De loodsen zijn weer beschikbaar en de boten kunnen er in. Daarom het verzoek om de boten die nu nog in het gras liggen na het roeien grondig schoon te maken en op de bestemde plek in de loods te leggen.
Let op: De plek waar de boot moet komen te liggen kan een andere zijn dan voorheen. (een overzicht hangt naast de loodsdeuren).
De planning is dat aanstaande zondag de hekken kunnen worden verwijderd, en op maandag terug kunnen naar de verhuurder (7 stuks naar Multi-Huur en 8 hekken naar Boels).
Op het Rijkswaterstaatcomplex liggen 11 boten waarvan er 7 op korte termijn terug naar de loodsen kunnen. Namelijk: Turnus, Simon², De Weerd, The Maas, Palinaurus, Jan Schmitz en de Beëlzebub. Wanneer deze verhuizing zal gaan plaatsvinden moet nog worden gepland. Ook deze boten dienen alvorens ze in de loods worden gelegd grondig gereinigd.
Graag jullie hulp bij de uitvoering van deze slotakte ! Bij voorbaat hartelijk bedankt.
Nieuw project !
De Kiezel8 start op dinsdag 10 augustus om 8.30 uur, onder leiding van Mathieu Geelen, met het schilderen van de poorten. Zij hebben speciaal voor de poorten een ontwerp bedacht waar de kleuren rood wit en blauw in voorkomen. Hoe dit ontwerp eruit ziet blijft vooralsnog een verrassing. We zullen het strakjes ongetwijfeld zien. De verwachting is dat de voltooiing van het project enkele dagen in beslag neemt. Hun vorderingen zullen we dagelijks kunnen blijven volgen, en hopen dat de weergoden hen daarbij gunstig gezind zullen zijn.
Vragen ? Telefoonnummer: 06 301 598 21