logo-aeneas-banner-03

Eindelijk gaat het dak eraf

Geplaatst op 22-07-2021  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Auteur: Ien de Haes
HET IS ZOVER
Komende week wordt het dak vervangen. Mede dankzij de vele handen hulp bij het opruimen en schoonmaken na de overstroming kunnen we onder ons nieuwe dak gebruik gaan maken van een sterk en mooi gebouw. 
Maar zoals jullie begrijpen moeten we ons tijdens de verbouwing wel aan wat afspraken houden. 
Daar gaan we:
  •  Tijdens de hele week is onze vaste parkeerplaats verboden toegang. Toegang tot het terrein voor auto's en fietsen uitsluitend via de 2e slagboom.
  • Op maandag zal er een lint om het gebouw worden gespannen. Het is absoluut verboden zich binnen dit lint te begeven.
  • Ook op dinsdag is het nog niet toegestaan het gebouw te betreden.
  • De rest van de week mag het gebouw betreden worden maar alleen voor gebruik toilet en kleedkamers. LET OP: loop niemand in de weg. Geen kantine gebruiken.  
  • Gedurende de hele week worden de boten na het roeien weer teruggebracht naar de wei. Denk aan het sluiten van het hek.
  • Met ingang van zaterdag 31 juli mogen de boten na het roeien weer terug in de loodsen. 
MAAR: de boten hebben geleden onder het buiten liggen. Het is daarom voor alle roeiers VERPLICHT om na het roeien, voordat de boten weer voor het eerst de loods ingaan, ze een grondige schoonmaakbeurt te geven.
Verder wijzen we jullie er nog eens extra op dat, volgens de richtlijnen van RWS en de veiligheidsregio, de hele komende week NOG NIET OP DE MAAS geroeid mag worden, uitsluitend op de Douvesbeemd en de Donkernack. 
Omdat het water nog zeer vervuilt is moeten de boten na het roeien eerst grondig schoon gemaakt wordt.
In het weekend van 11 en 12 september zullen we ons gebouw officieel heropenen als onderdeel van een weekend vol roei evenementen. Noteer die datum maar alvast. Het wordt sportief en gezellig.
Het bestuur.

Hartelijke groeten,
Ien de Haes, Secretaris


Roeivereniging Aeneas
De Weerd 52, Roermond
6041 TL Roermond