logo-aeneas-banner-03

Oproep aan alle leden voor opruimwerkzaamheden

Geplaatst op 19-07-2021  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Auteur: Arie-Jan van Berkum
Beste leden,
Als vereniging zijn wij de afgelopen dagen door het oog van de naald gegaan als het gaat om de waterstand. We verwachten dan ook relatief weinig schade aan gebouw en materiaal. Maar wellicht zijn er leden, familieleden of kennissen van ons die veel verder gedupeerd zijn door deze watersnoodramp.  Aan al die mensen wil ik meegeven, we leven met jullie mee en als er hulp nodig is, klop bij Aeneas aan!
Want elkaar helpen doen we als geen ander! Dagelijks zijn leden en bestuursleden in de weer om de boel 'waterklaar' te maken, informatie online in de gaten te houden over waterstanden, en het clubhuis of onze vlotten keer op keer te inspecteren. Zo ook gistermorgen, toen we het vlot hebben losgetrokken omdat het vast zat door een combinatie van stroming en dalend waterpeil. 
Ik wil graag benadrukken dat het zo ontzettend hartverwarmend is al die inzet en hulp en jullie danken! Maarrrrr we zijn er nog niet. Nu moeten we aan de slag met de grote schoonmaak. 
Vanmorgen vroeg, maandag 19 juli, om 8.00 uur beginnen Wim Nijskens en Wim Demarteau al met het schoonmaken van de vloeren van de 3 loodsen. Tot ongeveer 11.30 - 12.00 uur. Met water en bezem komen we in 3,5 uur al een heel eind. Ik roep een ieder dan ook op die morgen kan helpen te komen. We moeten snel alle slik eruit boenen voor het allemaal opgedroogd is. Daarna zal het buitenterrein aan de beurt zijn. 
Wat neem je mee:
- laarzen of andere schoenen die tegen wat slib kunnen
- regenpak of andere oude kleding en droge kleding
- bezems en scheppen
- trekkers
Kan je vandaag niet? Geen probleem, we kijken morgen even hoe alle opruimwerkzaamheden gevorderd zijn. En dan zullen er vast nog wat nieuwe sessies volgen voor onder andere werkplaats, vlotten, parkeerplaats en de rest van het gehele buitenterrein weer spik en span te krijgen. We zullen vanuit het bestuur of via com com nog een bericht sturen om jullie op te roepen hiervoor.
Tot straks?
Met vriendelijke groeten,
Arie-Jan van Berkum