logo-aeneas-banner-03

Schoolroei Kampioenschappen 31-5-2024

Geplaatst op 30-05-2024  -  Categorie: Nieuwsberichten  -  Auteur: Joof Oosterbaan
hnk-8217As vrijdag vinden de Nationale Schoolroei Kampioenschappen plaats. Onze clinic-coordinator Joof heeft het dit jaar voor elkaar gekregen dat een groot aantal schoolieren van diverse Roermondse scholen aan de KNRB schoolroei kampioenschappen mee kunnen doen. De jongens en meisjes hebben een aantal zondagen hart getraint om het roeien onder de knie te krijgen en reizen ze morgen af ​​naar de Bosbaan in Amsterdam Daar zullen ze stijden voor het felbegeerde blik, het roeijargon voor een gouden medaile. De leden van gastvereening Aenaes wensen hen veel succes.
.
Meer Info:
.
De loting voor aanstaande vrijdag is bekend. Zoals eerder vermeld in het programmaboekje, kunnen de roeiers zich 25 minuten voor hun starttijd melden bij de wedstrijdtafel bij de vlotten.
 
Ook dit jaar wordt het commentaar in het finaleblok weer verzorgd door Studio Bosbaan. Heb je iets leuks te delen over de ploegen die deelnemen? Stuur dan een mailtje naar krsn.[antispam].@studiobosbaan.be, dan nemen de reporters het mee tijdens de uitzending! De uitzending van Studio Bosbaan is voor iedereen live te volgen vanaf ongeveer 12.45 uur via studiobosbaan.be en via de livetracker van Time-Team, waar ook de uitslagen te vinden zijn: https://regatta.time-team.nl/nsrk/2024/live.php. Tevens organiseert Studio Bosbaan ook de jaarlijkse ploegenfoto-wedstrijd. De ploeg met de meest originele ploegfoto wint een fantastische prijs! (Hierover hoor je vrijdag meer).